Bear Cider

BEAR CIDER is Nederlandse appelcider. wij zijn bear cider begonnen OMDAT er in Nederland geen echte, lekkere cider gemaakt werd.  cider maak je van vers appelsap en niet alleen van appelconcentraat met water en alcohol. wij vinden dat er in Nederland, appelland, echt lekkere cider van eigen bodem gedronken moet kunnen worden. dat is de missie van Bear cider.
 
BEAR CIDER vindt zijn oorsprong op landgoed Beerze (beerze, Ov.). bear cider is een natuurproduct, gemaakt van appelsap van zorgvuldig geselecteerde appels en natuurlijke gisten. De uitgebalanceerde smaak wordt bereikt door de mix van appelrassen: zowel zuur, zoet als bitter.  het maakproces volgt de jaargetijden: na de pluk in het najaar worden de appels geperst, vergisting en rijping vindt plaats in de winter en in het voorjaar wordt de cider geblend en gebotteld.
    
BEAR CIDER is niet alleen lekker en een puur natuurproduct, maar bevat ook nog eens relatief weinig calorie├źn en is van nature glutenvrij. Wij hebben een liefde voor appels en natuurlijk VOOR cider. dat laten wij je graag proeven!
PROOST!